Even Voorstellen...

Ik ben Lotte!

Creatief, enthousiast en enorm gepassioneerd in wat ik doe!
Ik maak unieke creaties en ontwerpen. Deze zijn te vinden in het assortiment!

Ik vind het enorm leuk om diverse producten te maken of het nou sieraden zijn met epoxy of 3D prints.
Doordat de diverse producten zo goed worden ontvangen door de klanten,
weet je maar nooit wat er in de toekomst nog te wachten staat!
Dus hou vooral de social media in de gaten!

(Heb je zelf een leuk idee of ontwerp, neem dan gerust contact op).

Handgemaakt en uniek

Be Different Be Creative staat voor unieke en creatieve sieraden, die met de hand worden gemaakt. Dit wordt gedaan met epoxy in combinatie van gedroogde bloemen, of met glitters. Hierdoor hebben we een uitgebreid assortiment met unieke sieraden!

Naast mijn vaste sieraden collectie werk ik ook graag in opdracht. Heb je speciale wensen of een idee voor een sieraad? Vraag mij naar de mogelijkheden en dan maak ik een sieraad precies zoals jij het wil!

Ik maak nu ook Custom mallen wil je hier meer over weten neem contact op via de mail of social media.
Be Different Be Creative beschikt over een 3D printer super handig om mallen te maken !
Ook voor Cookie Cutters kun je terecht bij Be Different Be Creative.

Verder kan je super leuke items vinden om thuis ook aan de slag te gaan hiervoor kan je kijken onder epoxy supplies.

Volg ons op Social Media